• Peste 150.000 de oameni s-au vaccinat în România în ultimele 24 de ore. Este un nou record absolut. Cei mai mulți, peste 111.000 au primit prima doză.
  • 100% din populația eligibilă a Cubei a primit cel puțin o doză de vaccin iar cubanezii au depășit toate recordurile din America Latină și sunt in topurile vaccinării de pe glob.
  • Novavax a finalizat procesul de depunere a cererii pentru autorizarea vaccinului său împotriva Covid-19 în Marea Britanie. Studiile au fost făcute până acum pe 15.000 de voluntari, pentru care vaccinul a avut o eficacitate de 96,4% împotriva tulpinii originale de coronavirus.
  • Papa Francisc va merge în Canada pentru a se întâlni cu o delegație formată din lideri indigeni. Reunirea cu aceștia face partea din eforturile de reconciliere ale Sanctității sale după descoperirea a sute de cimitire pe locurile unor școli rezidențiale construite de biserică.
  • Primul timbru poștal din lume, celebrul Penny Black, cu profilul Reginei Victoria, va fi scos la licitație în perioada următoare. Considerat un icon cultural al Marii Britanii, Penny Black este așteptat să se vândă cu 6 milioane de lire sterline. Penny Black a fost emis în Regatul Unit acum 181 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE