• Încă 4 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România. Este vorba despre sportivul suspect, venit din Africa de Sud și cei trei contacți ai săi din lotul de rugby. În total, în țară, au fost confirmate până acum 7 persoane.
  • Aproximativ 44 de mii de persoane au protestat în Austria din cauza restricțiilor. Și în centrul orașului Barcelona au avut loc manifestații. Cu toții cer să nu fie introduse pașapoartele Covid.
  • București se află pe locul 10 în lume la timpul petrecut în trafic. Conform INRIX, petreci în medie 98 de ore pe an în glomerație. Pe primele 3 locuri se află Londra, Paris și Bruxelles.
  • Kanye West i-ar putea lua locul lui Virgil Abloh ca director al liniei barbatesti Louis Vuitton. Cei doi erau prieteni vechi, iar propunerea a fost discutata cu putin timp inainte de moartea lui Abloh. Momentan Kanye nu confirmat.
  • Și pentru prima dată, capsula New Shepard, a miliardarului Jeff Bezos,. a fost ocupată la capacitate maximă pentru zborul în cosmos. La bordul rachetei s-au aflat șase oameni, printre care și fiica astronautului Alan Shepard, primul american care a ajuns în spațiu.
  • Max Verstappen are un avantaj în cursa decisivă de azi pentru titlul mondial din Formula 1. Olandezul va pleca din pole-position în Grand Prix-ul de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton va pleca de pe poziția a doua.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA