• Guvernul trimite o aeronavă pentru a recupera lotul campioanei României la rugby, CSM Știința Baia Mare, blocat în Pretoria, Africa de Sud. După apariția variantei Omicron, Qatar Airlines a anulat toate zborurile din Africa de Sud spre Europa.
  • Raed Arafat, șeful DSU, te anunță că poți participa la ceremonia de 1 decembrie fără certificat verde , doar să respecți măsurile de protecție. Green pass-ul va fi necesar doar pentru zona oficială.
  • Simona Halep a anunțat că nu mai participă la turneul demonstrativ din Africa de sud, deoarece îi este frică de noua tulpină a coronavirusului. Aceasta își confirmase prezența la turneul organizat la Iohannesburg.
  • Guvernul Israelului a aprobat noi restricţii pentru a preveni răspândirea variantei Omicron. Cea mai importantă este închiderea graniţelor pentru toţi turiştii străini. Restricțiile vor fi în vigoare cel puțin două săptămâni.
  • Danemarca, Australia, Olanda și Austria au confirmat și ele primele cazuri de infectări cu noua tulpină Covid. În Franța nu a fost semnalat încă niciun un caz pozitiv cu varianta Omicron. Însă țara a decis să izoleze toate cazurile care au intrat în contact cu persoane testate pozitiv la noua variantă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE