• PNL a decis.. după 4 ore de discuții. Intră la Guvernare cu PSD. 48 de liberali au votat pentru colaborarea cu PSD și 22 împotrivă.
  • La invitația omologului său, secretarul de stat Antony Blinken, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu este într-o vizită la Washington. Includerea României în Programul Visa Waiver se află pe lista discuțiilor.
  • Iar Câmpeanu propune ca în localitățile în care rata de incidentă scade sub 3 la mie, să nu mai ținem cont dacă profesorii sunt sau nu vaccinați și să deschidem oricum școlile. Până acum s-au deschis aproape 5 mii de școli.
  • Uniunea Europeană negociază cu Merck și Pfizer posibile contracte de furnizare a unor medicamente experimentale Covid, care au demonstrat o eficacitate importantă la persoanele cu risc ridicat de îmbolnăvire.
  • Preţurile gazelor din Europa au crescut din nou după ce Rusia nu a dat semne că va mări livrările, în ciuda promisiunilor lui Vladimir Putin. Preţul de referinţă european a crescut cu până la 10%, la peste 80 de euro pe megawat oră.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT