• În urmă cu implementarea unor măsuri pentru adoptarea PNRR, guvernul are astăzi pe masă ordonanța de urgență necesară alocării banilor. ședința de guvern începe de la ora 8 și jumătate.
  • Departemanetul pentru Situații de Urgență spune că firmele contractate nu și-au respectat obligațiile în ceea ce privește livrarea testelor de salivă. Următoarea tranșă ar trebui să fie de 7 milioane de teste, dar DSU nu precizează și când ar urma să ajungă.
  • Președintele Joe Biden a reasigurat Ucraina de angajamentul său de a răspunde cu măsuri ferme, în cazul unei escaladări militare rusești. Președintele SUA a discutat aseară cu omologul său din Ucraina, Vlodimir Zelensky timp de mai mult de o oră.
  • Țările Uniunii Europene vor să limiteze la nouă luni durata certificatelor COVID-19 pentru călătoriile în interiorul blocului comunitar, au declarat surse Reuters.
  • Agenția Europeană a Medicamentului spune că dozele booster pot fi administrate „în siguranță și eficient” la doar trei luni după ultima injectare. Anterior recomandase un interval de șase luni.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA