Astăzi încep programările pentru vaccinarea împotriva Covid-19 cu serul AstraZeneca. Vaccinul Pfizer se folosește momentan doar pentru rapel iar din cel de la Moderna, avem o cantitate mică de doze.

Am ajuns la 667.000 de persoane vaccinate împotriva Covid-19. Ieri au fost vaccinați peste 38.000 de români.

Toate voturile de la alegerile locale câștigate de Clotilde Armand în sectorul 1, vor fi renumărate, a dispus Sorin Iașinovschi, procuror a Secția Specială pentru Investigarea Magistraților.

Recomandări

ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
CE FACI LA OKTOBERFEST?

Senatul SUA a stabilit aseară că procesul împotriva lui Trump este constituțional, chiar dacă mandatul prezidențial s-a încheiat. Au fost 56 de voturi pentru și 46 împotrivă.

Din 15 februarie, Anglia va impune călătorilor o carantină de 10 zile la hotel, ce costă în jur de 2000 de euro. De asemenea, trebuie să faci teste în ziua a doua și a 8 a. Sancțiunile pentru nerespectare ajung până la 10.000 de lire amendă sau 10 ani de închisoare.

Atena intră în lockdown până la finalul lunii februarie. Jumătate din populația Greciei de 11 milioane de locuitori, trăiește în Capitală.

Exploatarea gazului din Marea Neagră nu poate începe mai devreme de 2024-2025 pentru că este necesară modificarea legii offshore, anunță Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Au început forajele la al 3-lea pasaj peste calea ferată pentru autostrada de centură București. Cei 52 de kilometri de autostradă ar trebui să fie gata în anul 2023.

De astăzi poți accesa noua varianță a aplicației ”Inspectorul Pădurii”, anunță Ministerul Mediului. Momentan este disponibilă doar în varianta web, nu și android sau ios. Prin acest sistem informatic poți accesa informațiile din SUMAL 2.

Michelle Obama își lansează un serial de gătit, ce va fi disponibil pe Netflix. Se numește ”Waffles + Mochi”, va avea 10 episoade și îl vei putea vedea luna viitoare.