Vaccinarea anti-Covid va începe etapizat, anunță președintele Klaus Iohannis. Personalul medical, cei aflați în grupele de risc dar și angajații din educație vor fi primii pe listă.

Valeriu Gheorghiță, medic la Spitalul Militar Central, va coordona campania de vaccinare anti-Covid 19 la nivel național, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Comisia Europeană a aprobat contractul cu cei de la CureVac. Acesta prevede achiziția a 225 de milioane de doze de vaccin.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Donald Trump a ordonat reducerea efectivelor militare americane din Afganistan si Irak până la jumătatea lunii ianuarie.

Boris Johnson nu are Covid-19. Acesta s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană infectat. Chiar și cu un rezultat negativ, va rămâne în autoizolare pentru 14 zile.

Ministerul Fondurilor Europene își propune dezvoltarea serviciilor sociale în comunitățile aflate în risc de sărăcie printr-un proiect de 750 de milioane de euro.

Fan Courier a livrat 700.000 de mii de colete de Black Friday. Față de anul trecut, s-au expediat cu 20-30% mai multe colete.

Google Pay a ajuns și în România. Momentan, aplicația nu este disponibilă însă poți folosi serviciul prin aplicațiile băncilor partenere: ING, CEC, Alpha Bank sau Unicredit.

Naționala de Tineret s-a calificat a doua oară consecutiv la Campionatul European de Fotbal.

Dolly Parton a fondat partial vaccinul anti-Covid Moderna. Vedeta a donat in luna aprilie 1 milion de dolari pentru cercetare, bani care au mers parțial și către compania Moderna.