Astăzi se deschid centrele de vaccinare, cu prioritate pentru cadrele didactice în 23 de județe și în Municipiul București. În total sunt 42 de centre iar până luni se vor deschide și în restul județelor.

Ne apropiem de 850.000 de români vaccinați anti-covid. În ultimele 24 de ore, aproape 30.000 de persoane au fost vaccinate și s-au înregistrat 211 reacții adverse.

Dacă vaccinul Johnson and Johnson va fi aprobat la jumătatea lunii martie, România va primi 8 milioane de doze. Este cea mai bună variantă pentru caravanele mobile, spune Valeriu Gheorghiță.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

Uniunea Europeană vrea relaxarea restricțiilor la frontiere. Șase state, printre care și Germania, au la dispoziție 10 zile să explice de ce au impus aceste restricții dure.

Donald Trump dă semne că revine în viața politică. Acesta va participa la două evenimente publice ale Partidului Republican dar și la o reuniune pentru colectare de fonduri ce semnifică o posibilă intenție de a candida în 2024.

Start up urile europene de tehnologie vor putea obține noi fonduri pentru investiții. Sunt disponibile 500 de milioane de euro.

Valorea Bitcoin a scăzut cu aproape 18% în ultimele 2 zile, după ce Elon Musk și Bill Gates au avut comentarii negative în ceea ce privește criptomoneda.

Tiger Woods, în vârstă de 45 de ani, a fost internat în cursul zilei de ieri în urma unui accident grav de mașină. Accidentul s-a produs în LA iar mașina a suferit daune majore.

Chelsea a câștigat aseară pe Arena Națională din București. A terminat 1 la 0 cu Atletico Madrid.

Dacă ar fi influencer, Roverul Perseverance ar avea mare succes. Încă nu s-a apucat de treabă dar a făcut, în schimb, mii de poze. NASA a publicat pănă acum 4700 de fotografii de pe planeta Marte.