„Jos Masca”, Jos Guvernul” au strigat miile de români ieșiți în stradă pentru a doua zi. București, Brașov, Constanța și Timișoara sunt doar câteva dintre orașele în care au fost proteste anti-mască, anti-restricții. Cele mai violente au fost cele din București.

Organizația Mondială a Sănătății anunță rezultatele investigației pe care reprezentanții săi au făcut-o în China, privind originile coronavirusului.

Vaccinurile Pfizer și Moderna reduc cu 80% riscul de infectare cu SARS-CoV-2, după două săptămâni de la administrarea primei doze, arată un studiu făcut în timpul campaniei de vaccinare din Statele Unite ale Americii.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Guvernul a adoptat suspendarea facilității prin care firmele plătitoare de impozit pe profit, puteau da angajaților 1500 de lei pentru creșă sau grădiniță. Măsura a fost publicată ieri, în Monitorul Oficial.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, este la un pas de a dizolva parlamentul. Curtea Constituțională va decide daca s-au epuizat toate căile de numire a unui nou cabinet de miniștri și dacă se pot face alegeri parlamentare anticipate.

Ghiseul.ro devine prima platforma digitală de stat, cu 1.000.000 de utilizatori. În ultimele 3 luni, s-au făcut tranzacții în valoare de aproape 350.000.000 lei.

Transportul viitorului este cel feroviar, spun reprezentanții CFR care au anunțat că România este parte a proiectului „Connecting Europe Express”. În acest proiect, un tren va străbate întreaga Europă, în luna septembrie și va opri în mai multe Capitale, printre care și București.

Smartphone-ul Xiaomi Mi 11 Ultra este cel mai nou model al companiei. Costă între 900 și 1300 de dolari, în funcție de versiune și se consideră că are cea mai bună cameră pentru un telefon mobil.

Astăzi la ora 19:00, Naționala României sub 21 de ani joacă cu echipa similară a Germaniei. Este meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Campionatului European de Tineret. 

Organizatorii Premiilor Oscar vor ține o conferință zoom în această dimineață, pentru a decide dacă participanții vor putea fi prezenți de la distanță. Academia Americană de Film a fost criticată pentru că a impus prezența fizică la gală.