De azi, elevii sunt în vacanța de primăvară care durează până pe 4 mai. Excepție fac cei din anii terminali care au liber o săptămână de Paștele Catolic și una pentru cel Ortodox.

Și să știi că Primăria Municipiului București îți pune la dispoziție 5 locații unde poți lăsa copilul supravegheat – Muzeul Copiilor, hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni, Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului și sediul Corului Național de Cameră Madrigal.

Valeriu Gheorghiță te anunță că în România imunizarea populației a ajuns la 15% .

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cadrele medicale din Italia sunt obligate să se vaccineze, prin decret al guvernului.În caz contrar riscă să fie suspendați pentru restul anului, fără plata salariului.

Facebook implementează filtre pentru fotografia de profil a celor vaccinați.Să știi că sunt în plan două versiuni: prima pentru cei care susțin campania de vaccinare, a doua pentru cei care au fost deja vaccinați.

Echipa de la Event Horizont Telescope a făcut cea mai clară poza a găurii negre din galaxia vecină. Asta poate ajuta la o mai bună întelegere a Universului.

Halland, alături de Mbappe, este cel mai curtat fotbalist al planetei. Impresarul lui a fost văzut la Barcelona unde a negociat un transfer.

O nouă tranșă de vaccin AstraZeneca – 432.000 doze – ajunge azi în România.

Vremea se răcește la sfârşitul săptămânii în cea mai mare parte a ţării şi, temporar, vor mai fi precipitaţii sub formă de ploaie,dar și ninsori în zonele montane şi submontane.

Papa Francisc conduce celebrarea Patimii și morții Domnului la ora 19.00, ora României, în Bazilica Sfântul Petru.