Știrile de la ora 8.00, prezentate de Iulia Maria, 25 februarie 2021

Ministerul Educației îți spune că mărțișoarele și florile de 1 și 8 martie sunt permise la școală în contextul pandemiei.

Iar INSP anunță trei scenarii de evoluţie a epidemiei. Toate prevăd o creştere constantă a numărului de cazuri. În cel mai rău scenariu, putem ajunge la aproape 9 mii de îmbolnăviri zilnic, în 20 martie.

Germania şi Franţa transmit că vaccinarea anti Covid nu va fi obligatorie și exclud posibilitatea acordării unor privilegii persoanelor vaccinate.

Creditele în lei acordate populației au crescut cu doar 0,4% în ianuarie, față de luna decembrie,arată datele Băncii Naționale. Este cea mai mică rată lunară de creștere din ultima jumătate de an.

Minerii din Valea Jiului care s-au închis în subteran în semn de protest că nu li s-au plătit salariile vor primi 11 milioane de lei. Hotărârea a fost aprobată în ședința de Guvern.

Un pui de urs de numai câteva săptămâni, părăsit de mama lui, a fost salvat dintr-o zonă din Munții Făgăraș și a ajuns în grija Centrului de reabilitare a urșilor orfani din Bălan.

EURO 2020 se va disputa anul ăsta. Este exclusă o nouă amânare sau o anulare a turneului final spune consilierul medical al UEFA, Daniel Koch.

Cele două avioane private folosite de cei care l-au ucis pe jurnalistul Jamal Khashoggi erau deținute de o companie care, cu mai puțin de un an înainte, fusese confiscată de prințul moștenitor al Arabiei Saudite,Mohammed bin Salman,arată noi documente judiciare.

Musk nu se lasă. SpaceX este pe cale să repete un zbor la mare altitudine al rachetei Starship.Știi că ultimele 2 prototipuri au explodat.

Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a retras din cauza unei accidentări la glezna stângă de la Qatar Open. Turneul este pogramat între 1 şi 6 martie.