22 de persoane au fost rănite și alte 7 sunt în stare critică după ce s-a produs o explozie la rafinăria de petrol din regiunea Java de Vest, Indonezia.

Valeriu Gheorghiță te anunță că imunitatea după vaccin ar putea dura cel puțin 12 luni și nu crede că vom ajunge la vaccinare sezonieră, ca la gripă.

Vorba din bătrani „Pune mâna pe-o carte” nu se mai aplică. Potrivit Institutului Naţional de Statistică, anual 200 de biblioteci se închid, majoritatea din mediul rural.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În schimb ne plac vacanțele exotice. Sorin Stoica, CEO-ul unei agenții de turism, ne spune că cele mai căutate destinaţii de către români sunt Kenya, Maldive, Republica Dominicană şi Seychelles. Vacanțele pornesc de la 1.000 de euro de persoană.

Îți mai spun și că turismul global a scăzut în 2020 la cel mai mic nivel din ultimele 3 decenii și a avut pierderi de 4.5 miliarde de dolari.

După ce România a fost înfrântă aseară de Germania cu 1-0, selecționerul Mirel Rădoi admite că un rezultat de egalitate era posibil, dar nu reflecta realitatea din teren.

Astăzi la Bruxelles este zi națională de grevă la apelul sindicatelor.Sunt așteptate întârzieri în transporturi.

Papa Francisc a oficiat slujba din Duminica Floriilor catolice în Bazilica Sfântul Petru cu doar 120 de persoane, nu cu zeci de mii cum se întâmpla în trecut. Toți participanţii la slujbă, mai puţin Papa şi membrii corului, au purtat măşti.

America ar putea avea propriile pașapoarte de vaccinare.Se așteaptă să fie gratuite și disponibile prin intermediul aplicațiilor pentru smartphon-uri care ar afișa un cod scanabil.

Dacă ți-e dor de Paris, îți spun că poți merge până la Luvru… virtual. Muzeul a lansat un site unde poți vedea online, toate operele de artă pe care le găzduiește.

Un concert rock pilot fără distanțare a reușit în Barcelona. Au participat 5.000 de spectatori testați care au purtat mască. A fost primul concert mare în Spania de la începutul pandemiei.