Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea care te obligă să porți masca de protecție daca în județul tău ,rata de incidență a cazurilor de Covid a depășit 1,5 la mia de locuitori.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu are Covid-19. A anunțat chiar el pe Facebook.

Iar Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru,te anunță că platforma digitală Corona-Forms devine funcțională de mâine… a fost testată deja în mai multe județe.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Angela Merkel anunță inchiderea restaurantelor din Germania pentru 4 saptamani.Cantinele, în schimb, rămân deschise.

Prim Ministrul Noii Zeelande,Jacinda Ardern, o numește Ministru de Externe pe Nanaia Mahuta.Este prima femeie care preia postul.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul Philip au mers la castelul Windsor pentru a doua perioadă de izolare la nivel national.

Un nou studiu Kaspersky, arată că hackerii se reorientează către social media -au ca ţintă Facebook. WhatsApp, Amazon, serviciile Apple şi Google și chiar Netflix.

Epidemiologul Eric Caumes, este sigur că va exista un al treilea val de Covid, si altele, până la imunizarea colectivă, prin vaccin sau pe cale natural.

Vaticanul încercă să clarifice comentariile Papei Francisc venite în sprijinul uniunilor civile a persoanelor de același sex, spunând că au fost scoase din context și nu indică o schimbare de doctrină.

În 1992, într-o zi de 3 noiembrie, Bill Clinton era ales președinte al Statelor Unite. Astăzi cine să fie? Biden sau Trump?