Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că cei mici merg la școală și în scenariul roșu pentru că în învățământul primar și la grădiniță este cea mai greu să predai online.

Voucherele de vacanță nu se mai acordă în 2021! Anunțul vine de la Ludovic Orban, care a ținut să precizeze că tichetele de anul trecut sunt valabile și anul acesta.

Antreprenorii din HoReCa cer să nu mai depindă de rata de incidenţă COVID -15 mii de restaurante şi hoteluri ar putea să nu se mai redeschidă niciodată.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

Încă 180 de centre de vaccinare se deschid luna asta, în care vor ajunge serurile de la AstraZeneca. La jumătatea lunii martie, alte 200 de centre vor fi disponibile, a spus Valeriu Gheorghiță.

Ministerul Afacerilor Externe te informează, dacă tranzitezi sau intenționezi să călătorești în Spania, că autoritățile au emis coduri portocaliu și galben de ninsori puternice, furtuni și vânt, azi și mâine.

Luxemburgul este paradis fiscal pentru circa 55.000 de societăți fantomă create de multinaționale și de milionari, dar și de grupări mafiote, potrivit unei anchete publicate de Le Monde. Marele Ducat dezminte informația.

Serul chinezesc anti-Covid, CanSinoBIO, dovedește o eficiență de 65,7% în prevenirea cazurilor simptomatice de Covid. Vaccinul este testat în Pakistan, Mexic, Rusia, Argentina și Chile.

WhatsApp testează o nouă funcție care îți va permite să dezactivezi sunetul unui videoclip înainte de al trimite .

Sonda spațială lansată de Emiratele Arabe Unite ,Hope, intră azi pe orbita planetei roșii. Obiectivul misiunii este de a descifra secretele timpului.

Într-o zi de 9 februarie 1969 avea loc primul zbor de încercare al unui Boeing 747.