Vaccinul AstraZenenca e sigur și eficient, a anunțat Agenția Europeană a Medicamentului. Specialiștii europeni vor continua să studieze posibila legătură între vaccin și formarea trombozelor.

43.200 doze de vaccin AstraZeneca ajung astăzi la Institutul Cantacuzino. Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, urmând să fie distribuite în centrele regionale din țară.

Localitățile Berceni, Brănești și Otopeni au intrat în carantină pentru de 14 zile, după ce au depășit rata de infectare de 6 la mia de locuitori.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Din ce în ce mai mulţi copii pozitivi la coronavirus ajung la spital. Secţia COVID de la Spitalul de Copii Victor Gomoiu lucrează la capacitate maximă.

Parisul și alte 16 regiuni din Franța inttră în carantină timp de o lună, începând din această noapte.

Ungaria avertizează că nu va recunoaşte „certificatele verzi europene”, dacă vaccinurile din Rusia și China, pe care le folosește, nu sunt acceptate.

Partidul lui Viktor Orban, Fidesz, a anunțat pe Twitter că părăsește Partidul Popular European.

Eutanasia și sinuciderea asistată, în cazul pacienților cu boli incurabile, au fost legalizate în Spania.

Statele care ignoră schimbările climatice vor fi retrogradate de agenţiile de rating, avertizează economiștii de la Cambridge.

Selecționerul Mirel Rădoi va fi retestat pentru COVID din nou, astăzi sau mâine. Pentru a putea lua parte la meciul cu Macedonia, trebuie să aibă două teste negative la rând.

Albumul postum al lui Chris Cornell, fostul solist al Soundgarden, va fi lansat astăzi în format CD şi LP.