Știrile de la ora 8.00, prezentate de Nadina Zisu, 4 decembrie 2020

Prima tranșă de vaccinuri anti-COVID19 ar putea ajunge în România la începutul anului viitor, anunță președintele Iohannis. Este vorba de aproape un milion de doze.

Chiar dacă te afli într-o localitate carantinată, poți merge să votezi, fără declaraţia pe proprie răspundere, îți spune premierul Orban.

Bursa de Valori Bucureşti a închis în creştere pe toţi indicii şedinţa de tranzacţionare de ieri şi a înregistrat un rulaj de peste 18 milioane de euro.

Italia a înregistrat cu o zi în urmă cel mai mare număr de decese din cauza Covid-19 în 24 de ore, de la începutul pandemiei: 993.

Liceele din Suedia vor fi închise timp de o lună, iar cursurile vor fi predate online. Grădinițele, școlile și colegiile rămân deschise.

Polonia face un pas înapoi. Ar fi dispusă să renunțe la veto și să aprobe bugetul european și pachetul de relansare economică.

Premierul francez, Jean Castex a anunțat relaxarea anumitor restricții, în preajma sărbătorilor.

Organizatorul de petreceri gay din Bruxelles susține că mai mulți politicieni ultra-conservatori din Polonia și Ungaria sunt oaspeți fideli la orgii.

Cosmin Contra a părăsit echipa Dinamo, supărat că patronii spanioli ai clubului nu l-au plătit. Antrenorul a spus că nu mai revine în România.

Margot Robbie o va înlocui pe Emma Stone în Babyllon, viitorul film semnat de Damien Chazelle.