Aproximativ 12.500 de persoane au renunțat la vaccinarea cu AstraZeneca în ultimele 24 de ore. Iar 14.000 s-au programat pentru același vaccin

Valeriu Gheorghiță spune că încă nu este cunoscut numărul real al reacțiilor adverse pentru că se sub-raportează.

De astăzi se deschid alte 167 de cabinete pentru administrarea vaccinului Pfizer.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Europa devine prima regiune care depășește pragul de un milion de decese cauzate de COVID-19. Peste 37 de milioane de europeni au fost confirmați pozitiv.

Planul de Relansare și Reziliență forțează investiţii în infrastructura rutieră, spitale şi reabilitări de clădiri, scrie Ziarul Financiar.

Comitetul Național de vaccinare a decis că lotul de AstraZeneca suspendat săptămâna trecută poate fi administrat.

Chiar dacă EMA spus că AstraZeneca e sigur și eficient, Finlanda a decis oprirea imunizării cu acest ser după ce au apărut cheguri de sânge la două persoane.

Popești-Leordeni și Tunari au intrat de aseară în carantină pentru 14 zile. Rata de infectare în județul Ilfov a depășit 6 la mie.

FCSB e lider în Liga 1 după victoria din derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii au câștigat cu 3-0 și au ajuns la 63 de puncte în 28 de etape.

Un vulcan din sud-vestul Islandei a erupt aseară. Lava poate fi observată din Reykjavik, de la 32 de kilometrii distanță. Vulcanul nu a mai erupt de peste 780 de ani.