Elevii din anii terminali vor putea merge fizic la școală chiar dacă orașul este în scenariul roșu. Asta prevede un ordin comun al Ministerelor Educației și Sănătății.

În ultima săptămână, 263 de elevi și 380 de angajați din învățământ s-au infectat cu sars-cov-2. Iar activitatea e suspendată în 293 de clase.

Ieri am atins un nou record în ceea ce privește vaccinarea. Peste 47.300 de persoane au fost imunizate în 24 de ore.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Femeile au fost cele mai afectate de pandemie pentru că reprezintă majoritatea angajaților din sănătate și alte domenii de linia întâi, arată un raport UE.

Canada a aprobat vaccinul Johnson Johnson, fiind primul ser cu o singură doză dintre cele omologate.

Cehia cere ajutor statelor vecine pentru preluarea pacienților COVID după ce capacitatea din spitale a ajuns la un punct critic.

Republica Moldova, Bulgaria, Spania, Franța sau Italia sunt pe lista țărilor din zona galbenă, anunță CNSU. Astfel, la intrarea în țară trebuie să stai în carantină 14 zile, sau doar 10 dacă prezinți un test negativ.

Aflat la Bagdad, Papa Francisc a îndemnat la pace și la stoparea extremismului. Suveranul pontif se află într-o vizită istorică în Irak.

Weekendul nu vine cu vreme de primăvară. Temperaturile au scăzut brusc față de ieri, în toată țara și sunt așteptate ninsori.

Dragoste în vremea holerei, Toamna patriarhului sau Un veac de singurătate sunt doar câteva opere care ne aduc aminte de Gabriel García Márquez, a cărei zi de naștere ar fi fost azi. Scriitorul columbian a fost și laureat al premiului Nobel.