• Comisia Europeană va vota dacă aprobă sau nu vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Ieri, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea vaccinului.
  • Azi de la ora 12 are loc o conferință susținută de Mugur Isărescu unde va fi prezentată bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu care va intra în circulație de la 1 decembrie. Aceasta va fi prima bancnota pe care este prezentă o personalitate feminină.
  • În urmă cu câteva minute, Nicolae Ciucă a predat mandatul de ministru al apărării lui Vasile Dâncu, la MAPN. Azi ma despart de institutia care a fost a doua familie pt mine, a spus Ciucă.
  • Pentru România este mai importantă vaccinarea celor neimunizați, nu administrarea dozei booster, spune noul ministru al sănătății Alexandru Rafila. Administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importantă mai ales pentru ţările cu o acoperire vaccinală de 70 – 80%.
  • Aplicația Check DCC, cu care este verificat certificatul verde, trebuie actualizată dacă folosești un dispozitiv cu sistem de operare Android, a transmis STS.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT