• Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani ar putea începe imunizarea din a doua jumătate a lunii ianuarie când sunt așteptate dozele necesare.
  • 300 de centre comunitare urmează să se deschidă în următorii 3 ani prin PNRR, pentru a ajuta persoanele din mediul rural să primească îngrijire de specialitate, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.
  • Peste 2.300 de tineri români vor primi cate un permis de călătorie gratuit pentru a explora Europa cu trenul prin Discover EU. Aceștia vor merge singuri sau în grupuri de până la cinci persoane în intervalul martie – februarie 2023, pentru o perioadă de până la 30 zile.
  • 5% dintre pacienții internați în spital în Franța au certificat fals de vaccinare, a declarat ministrul francez al sănătății. Deținerea unui certificat fals în Franța este pedepsită cu 5 ani de închisoare și 75.000 de euro amendă.
  • Prețul uraniului a crescut după protestele din Kazahstan, cel mai mare producător mondial de metal radioactiv. Autorităţile au întrerupt reţelele de comunicaţii şi au restricţionat călătoriile, în încercarea de a potoli protestele. Kremlinul a anunţat că Rusia şi aliaţii săi vor trimite forţe de menţinere a păcii.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!