• Guvernul vrea să calmeze revolta provocată de facturile imense. Ministrul Energiei, Virgil Popescu a prezentat un proiect de ordonanță prin care iarna asta, 13 milioane de români vor avea facturi mai mici la electricitate, iar 2,3 milioane de gospodării vor avea facturi reduse la gaze naturale.
  • În România, măsura impunerii vaccinului încă e la nivel de recomandare. Vaccinarea rămâne lentă. În ultimile 24 de ore puțin peste 10.000 de oameni au primit serul.
  • Personalul FDA spune că a treia doză de la Pfizer s-ar putea să nu fie necesară, chiar dacă generează un răspuns imun mai puternic. Cei de la FDA au declarat că este încă nedovedită scăderea eficacității vaccinului împotriva Covid-19 dezvoltat de Pfizer.
  • Premierul britanic Boris Jhonsos a efectuat miercuri o amplă remaniere guvernamentală, revocând 3 miniștri și transferându-l pe Dominic Raab, până acum ministru de externe pe postul de ministru de justiție.
  • Producătorul de jocuri electronice Electronic Arts (EA.O) a declarat miercuri că lansarea la nivel mondial a jocului său „Battlefield 2042” va avea o lună întârziere. Jocul se lansează pe 19 noiembrie în loc de 22 octombrie.
  • Poți rezerva deja locurile în sala de cinema pentru avanpremiera din 30 septembrie„ No Time to Die”. Este cel de-al 25-lea film din seria „James Bond” unde îl vei vedea pe Daniel Craig în ultima lui interpretare a agentului 007.
  • Membrii USR PLUS reiau azi procesul de alegere a președintelui formațiunii. Votarea se va face online, de la ora 10:00. Amânarea vine după ce au fost făcute mai multe sesizări privind votul unor persoane care nu aveau acest drept.
  • De la ora 12.00 expoziția temporară ART SAFARI 2021 își deschide porțile până pe 26 septembrie. Mai mult o să ai și Night Tours și multe ateliere și galerii pentru dezvoltarea creativității copilului tău. Evenimentul va avea loc la Palatul Dacia România și Arcub Hanul Gabroveni.
  • Iar azi la Madrid începe Mercedes Benz Fashion Week. Timp de 4 zile vei vedea ultimile tendințe din lumea modei. Iar în ultima zi se va înmâna premiul Mercedes Benz pentru cel mai talentat designer.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD