• Medicul infecționist Octavian Jurma estimează că varianta Omicron va deveni dominantă în România până la finalul acestei săptămâni. Petrecerile de Revelion cu număr mare de persoane dar și deschiderea şcolilor rămân cei mai importanţi factori de risc.
  • Ministrul transporturilor a publicat proiecteul de buget pentru anul viitor. România poate depăși în 2022 borna celor 1000 de km de autostradă.
  • De la 1 ianuarie angajatorii nu vor mai putea păstra pentru o perioadă mai mare de doi ani un angajat plătit cu valoarea salariului minim pe economie. Asta prevede actul normativ adoptat ieri de guvern.
  • George Copos a dat lovitura: Celebrul English Bar de la Athenee Palace Hilton, a fost inclus într-un top 25 al barurilor favorite din lume în celebrul supliment „How to spend it” al Financial Times.
  • După 11 luni de arest Alexei Navalni, liderul opoziției ruse și-a susținut pledoria de apărare în raport cu acuzația de potențială amenințare teroristă. Audiat prin intermediul unei legături video acesta a susținut că acuzațiile sunt complet nefondate.
  • WhatsApp are o funcție nouă, Community. AceAsta e momentan disponibilă doar pentru cei care au iPhone și fac parte din programul de testare. Noua funcție permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, iar membrii să poată vedea întreg conținutul media și text.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE