• Masca redevine obligatorie în toate spațiile publice deschise, în localitățile unde rata de infectare a trecut de 6 îmbolnăviri la mia de locuitori. Ordinul a fost deja publicat în Monitorul Oficial.
    Ca și cum campania de vaccinare nu ar fi deja un eșec, Sorin Cîmpeanu a anunțat că 77% dintre părinții care au completat chestionarul pe vaccinare, nu sunt de acord cu imunizarea copiilor lor. Doar 7% au răspuns cu DA.
  • Bucureștiul are un nou prefect. Văcaru Georgiana Alexandra, de profesie jurist. Până acum, a fost inspector la Consiliul Concurenței și consilier pentru afaceri europene la Curtea de Justiție a UE.
  • România a pus în funcțiune, din nou, două TIR-uri ATI. Alte 3 sunt disponibile, dar vor fi folosite doar atunci când le vor cere managerii de spital. Raed Arafat spune că o parte dintre manageri se tem să le ceară după accidentele din trecut.
  • Suedia întrerupe untilizarea vaccinului Moderna la persoanele sub 30 ani iar Danemarca pentru cei sub 18 de ani. Măsura a fost adoptată după ce au fost raportate posibile efecte secundare rare, cum ar fi miocardita

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS