• Organizația Mondială a Sănătății avertizează că până în februarie 2022, Europa riscă încă jumătate de milion de decese. În Bulgaria, unde doar 20% din populație este vaccinată, sistemul sanitar se prăbușește, iar România este pe locul 4 mondial la mortalitate, după Rusia, SUA și Ucraina.
  • În țară – în ultimele 24 de ore au fost raportate 8.971 cazuri. Și incidență în București este în scădere, astăzi a ajuns la 12,44 de cazuri la mia de locuitori.
  • Iar 57% din germani vor vaccinare obligatorie, în timp ce 39% se declară împotrivă, potrivit unui sondaj dat publicității de televiziunea de stat.
  • Pandemia ne afectează pe mai multe planuri decât realizăm. Fiecare al 2-lea tânăr european a avut parte de insulte și amenințări online și a fost afectat de violența digitală, arată un studiu publicat de prestigiosul (franfută algămaină țaitung) Frankfurter Allgemeine Zeitung.
  • Tribunal București va judeca în continuare dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA. Curtea de Apel București a respins ieri cererea de strămutare formulată de fostul președinte al Camerei Deputaților.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA