• Începe ziua marii relaxări. Masca nu mai e obligatorie pe stradă și după două luni de interdicții, începând de azi, poți intra în mall-uri si hoteluri chiar dacă esti nevaccinat.
  • Noile studii farma arată că a treia injecție crește cantitatea de anticorpi împotriva Omicron de 25 de ori față de primele două, a calculat Pfizer.
  • Iar la conferința de la Geneva, Tedros Ghebreyesus, directorul general OMS a ajunțat că varianta omicron a fost raportată în 57 de țări, iar numărul va continua să crească.
  • Traficul rutier este restricţionat, în această dimineață, în Bucureşti, între Şoseaua Vitan Bârzeşti şi Splaiul Unirii, pe ambele sensuri, după ce mai multe maşini s-au ciocnit.  Din primele informații, au fost implicate aproximativ 20 de autovehicule. Nimeni nu a fost rănit.
  • Statele Unite sunt gata să trimită mai multe trupe către țările aliate care se tem de invazia rușilor. Putin spune că nu va accepta aderarea Ucrainei la NATO. Are aproape 100.000 de soldați la graniță. Între timp Biden amenință că oprește gazoductul Nordstream 2.
  • China a modificat vremea pentru sarbatoarea Centenarului. Norii au fost imprăștiați, iar cerul a fost senin pentru zborurile de paradă. Procedura se numeste „Însămânțarea norilor”. Mai multe avioane împrăștie în aer particule de iodura de argint care stimuleaza ploile.
  • În urma a peste 300 de procese deschise după incidentul de la Festivalul Astroworld, Travis Scott răspunde la 11 dintre ele. Artistul neagă toate acuzațiile și spune că nu era conștient de gravitatea situației.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT