• Este în desfășurare vaccinarea non-stop în București care va dura 3 zile. Vor fi deschise 6 centre, fiecare în câte un sector. Te poți vaccina la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Natională, Palatul Copiilor, Clubul Seniorilor și Liberty Mall.
  • Austria va deveni vineri a treia țară europeană care preia pacienți COVID din România, după Ungaria și Polonia, anunță ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. De asemenea, două echipe de medici din Danemarca vor veni la Institutul Matei Balș din București, pentru a îngriji pacienți aflați la terapie intensivă.
  • Nicolae Ciucă este premierul desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou guvern. Ciucă spune că va negocia cu toate forțele responsabile astfel încât Guvernul propus de el să fie aprobat în Parlament.
  • Iar în acest context, te anunț că Ludovic Orban demisionează din grupul parlamentar PNL. „Desemnarea lui Nicolae Ciucă în funcția de premier a fost picătura care a umplut paharul”, spune Orban.
  • Criza preţurilor la energie este rezultatul unui „joc geopolitic major”, spune Josep Borrell, repezentantul UE pentru afaceri externe, la summitul Uniunii.
  • Alec Baldwin a împușcat accidental o femeie pe platourile de filmare care ulterior a murit, după ce a fost transportată cu avionul de urgență la spital. Și regizorul filmului a fost rănit.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII