Armata se implică în anchetele epidemiologice. Sute de militari au fost detașați la DSP.

Tesla a intrat în linie dreaptă cu deschiderea centrului din Bucureşti şi a scos la concurs mai multe posturi pe site-ul oficial al companiei.

Deputatul USR Iulian Bulai a readus, marți, în spațiul public, ideea demolării zidului de beton care înconjoară clădirea Palatului Parlamentului. Inițiativa a fost dezbătută timp de peste un deceniu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Era digitală se apropie cu paşi repezi în Europa: Comisia Europeană propune norme noi pentru platformele de comunicare socială, pieţele online şi alte platforme online care operează în Uniune.

Agenţia Americană pentru Medicamente a publicat prima evaluare a vaccinului Moderna. FDA spune că, după ce a analizat rezulatele transmise pentru mai mult de 30.000 de voluntari la faza a treia a testării a ajuns la concluzia că vaccinul este sigur şi eficient. 

O lege care împiedică adopţiile de către cuplurile de acelaşi sex a fost adoptată de către Parlamentul maghiar. Legea a fost propusă de Guvernul condus de Viktor Orban.

Sir Frank Williams, in varstă de 78 de ani, fondatorul echipei de Formula 1 cu acelasi nume, a fost spitalizat, marti, in stare stabila, fara sa fie facut public motivul internarii, informeaza motorsport.com.

Italienii intenţionează să cheltuiască în acest an cu aproape o treime mai puţini bani pe mâncare şi băutură pentru reuniunile de familie din perioada Crăciunului.

Mai mult de 4 milioane de americani au petrecut Ziua Recunoștinței departe de casă. Peste 1,6 milioane dintre ei au călătorit în afara statului pentru vacanță, potrivit datelor oferite de CNN.

Pantofii sport Nike Adapt Auto Max cu tehnologie FitAdapt au devenit și mai inteligenți datorită optimizării cu Siri și Google Assistant. Poți schimba aspectul pantofilor cu ajutorul comenzilor vocale.