Știrile de la ora 9.00, prezentate de Andreea Perminova, 25 ianuarie 2021

Noile date arată că vaccinurile anti-COVID sunt mai puţin eficiente împotriva noilor tulpini de coronavirus, spune Anthony Fauci.

De astăzi poți lua masa la restaurant în interior și poți merge la spectacole. Vei putea face asta până la 9 seara.

Asta deși medicii sunt îngrijorați că noua tulpină din Marea Britanie a fost confirmată în Capitală și cred că este vorba despre o transmitere intracomunitară.

Funcţionarii publici câştigă cu peste 50% mai mult decât media din economie. România este pe primul loc în Uniunea Europeană din acest punct de vedere.

Bulgaria deschide școlile și pentru elevii de gimnaziu pe 4 februarie. Grădinițele și clasele primare s-au redeschis deja la începutul anului.

De astăzi, Israelul suspendă zborurile internaționale pentru a preveni sosirea persoanelor infectate cu noile tulpini de Covid.

Germania este prima țară din Uniune care folosește tratamentul administrat lui Trump. Anticorpii sintetici „funcționează ca o vaccinare pasivă”, explică ministrul german al Sănătății.

3.296 de persoane au fost reținute în Rusia în urma protestelor organizate pentru Aleksei Navalnîi.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a cerut Uniunii Europene să sporească sancţiunile împotriva Rusiei, în urma arestării lui Aleksei Navanîi şi a reprimării manifestaţiilor în favoarea lui.

Un american a câștigat 1 miliard de dolari la loterie. Din 320 de milioane de combinații, a lui a fost cea corectă. Este al doilea cel mai mare câștig din istoria jocului.