Și azi ai parte de vreme caldă, cu temperaturi maxime de până la 18 grade Celsius. În nord și nord-est va fi mai frig și va ploua. Dacă ești în București, ai soare și 16 grade Celsius.

Sorana Cîrstea a ajuns în turul trei, la Australian Open, după ce a reușit una dintre cele mai importante victorii din carieră: a trecut de Petra Kvitova, locul 8 WTA și dublă campioană de Grand Slam.

Iar peste o oră, tot la Australian Open, Simona Halep joacă, în turul doi, cu Ajla Tomljanovic. S-au mai întâlnit de 3 ori până acum, Simona ieșind învingătoare de fiecare dată.

Recomandări

ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
CE FACI LA OKTOBERFEST?

De astăzi, te poți programa la vaccin și cu serul de la AstraZeneca, iar peste 5 zile începe imunizarea propriu-zisă. Din 15 februarie vor fi deschise încă 180 de cabinete noi de vaccinare.

Miniștrii lui Florin Cîțu merg, astăzi, la Spitalul Militar Central, din București, ca să primească cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid. Premierul a primit sâmbătă doza de rapel.

Între timp, am ajuns la 667.000 de români vaccinați împotriva Covid-19. Ieri s-au imunizat peste 38.000 de persoane.

A fost deschis dosar penal, în cazul bărbatului de 66 de ani din Gorj, care a fost vaccinat greșit, la rapel, cu Moderna în loc de Pfizer. DSP Gorj spune că a fost o confuzie, în sala de așteptare, iar pacientul a intrat în camera de vaccinare greșită.

Israel și Grecia au semnat un acord turistic, care le permite celor vaccinați să călătorească, fără restricții. Israelul negociază acorduri asemănătoare și cu România, Marea Britanie, Estonia, Serbia, Cipru, Georgia și Seychelles.

Ministrul Energiei cere modificarea ordinului ANRE prin care se face regularizarea la energia electrică. Virgil Popescu povestește că a primit o factură de 972 de lei, pentru un imobil în care nu locuiește nimeni de jumătate de an.

Echipa lui Navalnîi îi pregătește lui Putin, o dedicație luminoasă, de Ziua Îndrăgostiților. Simpatizanții sunt îndemnați să iasă din case, duminică seară, la ora 8, să aprindă lanternele de la telefoane și să formeze inimioare din lumini.