Nici azi nu scapi de frig, ploaie și ninsori. La amiaza vor fi între 5 și 8 grade celsius, iar precipitațiile vor cuprinde toată țara. În Moldova, Maramureș, Transilvania și la munte va ninge, iar în restul țării vor predomina ploile.

De astăzi, restaurantele din Craiova se închid, din nou, la interior, după ce rata de infectare a depășit 3 cazuri la mia locuitori. Cinematografele, teatrele și sălile de jocuri se închid și ele.

Rata de infectare în rândul elevilor și a personalului din învățământ a scăzut la jumătate, în ultima săptămână față de cea anterioară, te anunță ministrul Sorin Cîmpeanu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Am depășit pragul de 1 milion și jumătate de români vaccinați. Ieri am avut aproape 60 de mii de persoane imunizate, în 24 de ore și 271 de reacții adverse.

Valul trei ne-a prins cu puțini români vaccinați. Următoarele 2-3 luni vor fi grele, cu multe infectări în fiecare zi. Abia la sfârșitul verii am putea ajunge la un echilibru, a spus, la Aleph News, doctorul Adrian Marinescu.

Dacă încă nu te-ai programat să te vaccinezi, să știi că de luna viitoare vei avea încă un ser la dispoziție. Vaccinul de la J and J ajunge în România, la jumătatea lui aprilie, spune Valeriu Gheorghiță.

Până atunci, însă, 120 de mii de doze suplimentare de la Pfizer vor ajunge în România, în următoarele două săptămâni. În schimb, de la Astra Zeneca vom primi doar 91 de mii de doze din cele aproape 500 de mii programate.

Bursa de la Bucureşti a atins, ieri, maximul istoric. Indicele BET a închis la peste 10.844 de puncte. Este cel mai ridicat nivel din istoria de 24 de ani a primului indice bursier românesc.

Rafael Nadal a anunțat că nu va concura la Miami Open, din cauza unor probleme de sănătate. Numărul 3 mondial și-a început sezonul din acest an ajungând în sferturile de finală ale Open-ului australian.

Nivelul poluării a rescut dramatic, anul acesta, față de 2019. Imagini surprinse din satelit arată că unele regiuni depășesc de două ori nivelul de dinainte de pandemie.