Azi se afişează rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat 2021. Elevii care sunt mulţumiţi de note îşi pot da acordul să fie trecute în catalog.

UEFA aprobă azi un nou format de competiție pentru Liga Campionilor. În noul format, faza grupelor va fi abandonatăși numărul echipelor calificate este extins de la 32 la 36.

Un studiu World Vision România arată cum copiii sunt adesea ignoraţi de societate şi autorităţi. Peste 80% dintre ei spun că luarea deciziilor aparţine adulţilor, ei sunt doar informați despre decizia finală.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Dacă nu ți-ai renegociat contractul la gaze naturale mai ai 3 luni la dispoziție. După 1 iulie tarifele se stabilesc automat.

Fondul Monetar Internaţional îmbunătățește perspectivele privind creşterea economică mondială în 2021 şi 2022, dar avertizează că situaţia financiară rămâne incertă.

Riscul de deces după vaccinarea anti Covid este de cel puțin 100 de ori mai mic decât la cei nevaccinați, îți spune Valeriu Gheorghiță.

Apple te anunță că ține online,pe 7 iunie, conferința anuală pentru dezvoltatori. Evenimentul este locul în care Apple își dezvăluie de obicei noul software iPhone, iPad, sau Apple Watch .

Armani îşi transformă teatrul din Milano într-un centru de vaccinare. Giorgio Armani vrea ca vaccinarea să fi implementată și în celelalte regiuni în care grupul are sedii adecvate.

Ariana Grande se alătură juriului „The Voice”, sezonul 21 ca antrenor, în locul lui Nick Jonas. Ea va juriza alături de antrenorii obișnuiți: Blake Shelton, John Legend și Kelly Clarkson.