Oradea are una dintre cele mai moderne Unități de Primiri Urgențe din România. Clădirea are un robot pentru sterilizarea încăperilor, iar medicamentele sunt gestionate computerizat.

Scad contaminările cu noul coronavirus în Italia pentru a treia zi consecutiv. Următoarele 7 – 10 zile sunt decisive, spun autoritățile, care evită să facă estimări pentru Crăciun.

Uraganul Iota crește în intensitate și amenință America Centrală,devastată recent de urganul Eta ,care a provocat peste 200 de morți și dispăruți.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ministrul armean de Externe a demisionat, după protestele faţă de armis-tiţiul din Nagorno-Karabah.

Jucătorii echipei Naționale de fotbal vor purta banderole negre pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Meciul Irlanda de Nord-România se joacă mâine de la ora 19.45.

Un dezechilibru la nivelul florei micro-biene intestinale ,se află la originea bolii Alzheimer,arată un studiu realizat în Geneva.

Israel va trimite un astronaut în spaţiu anul viitor, pentru a doua oară în istoria ţării, anunță autorităţile israeliene.

Un pantof alb din mătase care i-a aparţinut reginei Maria Antoaneta a fost vândut pentru suma de 43.750 de euro.

Și știi că astăzi este Ziua Internatională a Studentilor. Ziua a fost marcată astfel, pentru prima dată, în 1941, la Londra, de către Consiliul Internaţional al Studenţilor.