Biden și Putin au avut prima convorbire telefonică ca de la președinte la președinte. Subiectul fiebinte a fost arestarea lui Alexei Nalavnîi. Biden a mai vorbit cu Merkel și Macron dar nu și cu Xi Jinping

Se amână cu 10 zile vaccinarea a 35.000 de angajaţi din domeniile esenţiale. Reprogramarea se va face automat, vei fi anunțat prin email şi SMS.

Deschiderea unui cont pe o reţea de socializare cu numele unei alte persoane reprezintă o infracţiune de fals informatic, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Agenţiile de turism propun înlocuirea carantinei de 14 zile cu un test Covid la întoarcerea în țară.

Se anunță cod galben de ninsoare și viscol pentru București și opt județe. Te așteaptă lapoviță și ninsori până joi dimineață, iar minimele coboară la minus 3 grade.

Suedia suspendă plăţile pentru vaccinul Pfizer până când va fi clar pentru câte doze se va face plata şi aşteaptă clarificări în acest sens.

Premierul italian Giuseppe Conte şi-a depus demisia şi speră să primească din partea preşedintelui un nou mandat.

Simona Halep se pregătește de primul ei meci din 2021. Va avea loc vineri, la …Adelaide, când se va confrunta cu australianca Ashleigh Barty.

Spotify lansează propriile cărţi audio narate de actori precum Hilary Swank şi Forest Whi-taker

Și Astăzi este Ziua Internațională de comemorare a Victimelor Holocaustului. Acum opt decenii a început cel mai mare genocid al tuturor timpurilor.