Știrile de la ora 9.00, prezentate de Iulia Maria, 23 ianuarie 2021

Ultimul sondaj IRES arată că 8 din 10 români au o părere bună despre vaccinuri în general, iar 7 din 10 s-ar vaccina cu unul dintre serurile care sunt acum pe piață.

Dacă te găndești la vacanță , fii atent.Wizz Air lansează două noi zboruri de la București spre Zakynthos și Corfu, pe timpul verii.

În Marea Britanie în schimb,a treia perioadă de carantină ar putea fi extinsă până în vară. Numărul zilnic de decese cauzate de COVID-19 ajunge la aproape 1.300.

În maximum 90 de zile Curtea Supremă decide dacă Trump revine sau nu pe Facebook. De săptămâna viitoare,membrii Comisiei așteaptă și părerea ta pe Twitter.

Iar Telegram a depășit 500 de milioane de utilizatori. Luna asta, mai mult de 90 de milioane de persoane au descărcat aplicația.

Senatul Statelor Unite aprobă numirea generalului Lloyd Austin în funcţia de şef al Pentagonului.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţă un acord pentru reducerea la jumătate a preţului testelor COVID-19 destinate ţărilor în dezvoltare. 250 de milioane de astfel de teste vor fi produse anul ăsta.

Iar Andy Murray nu participă la Autralian Open. Autoritățile australiene nu au găsit o soluție pentru o „carantină viabilă”. Își reamintesc, tenismanul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus acum o săptămână.