Au fost cozi mari aseară la magazinul de jucării Jumbo din București. Părinții care au vrut să îl ajute pe Moș Nicolae la cadouri au pierdut ore în șir printre rafturi.

Pentru prima dată în istoria Coroanei Britanice, Regina Angliei a acordat audiențe…online, din cauza restricțiilor COVID-19.

Nepoata lui Donald Trump îl vrea la închisoare pe președintele Americii. Este un infractor crud și trădător, spune Mery.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Locuiești în Italia? Să știi că autoritățile interzic deplasările de Crăciun între regiuni din cauza numărului mare de infectări cu SARS-Cov-2.

China a înregistrat cel mai mare export de biciclete din ultimii 25 de ani. Fabricile au încasat 1,1 miliarde de dolari.

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, anunță că Blue Origin, compania lui spațială, va duce prima femeie pe Lună până în 2024.

Cât ai fi dispus să scoți din buzunar pentru un smart phone? Caviar a placat cu aur de 18 karate și diamante un iPhone 12 PRO. Prețul telefonului pornește de la 122.000 de dolari.

2020 va intra în top 3 ani cu cele mai ridicate temperaturi din istorie. Schimbările climatice pun în pericol o treime din cele 252 de rezervații naturale de pe lista UNESCO.

“Părul meu este o reflexie a stării mele de sănătate și a sexualității mele”, spune Miley Cyrus. Artista crede că aceste asocieri sunt făcute încă de pe vreamea când era cunoscută drept Hanna Montana.

Cadiz a realizat marea surpriză din campionatul Spaniei. A câștigat cu 2-1 meciul cu Barcelona. În etapa a șasea, Cadiz a învins-o și pe mare rivală a Barcelonei, 1-0, pe terenul lui Real Madrid