Știrile de la ora 9.00, prezentate de Nadina Zisu, 11 ianuarie 2021

Elevii și profesorii ar putea fi chemați la școală și sâmbăta, pentru a recupera materia pierdută în timpul școlii online, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

De asemenea, profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la şcoala online vor fi plătiţi în funcţie de orele prestate.

Peste 108.000 de persoane au fost vaccinate până acum, la noi în țară. 388 de cazuri de reacţii adverse s-au înregistrat de la începutul vaccinării, însă doar unele minore.

„Ne dorim o accelerare a etapelor de vaccinare având în vedere faptul că am început mai devreme decât preconizam”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Donald Trump este „un lider ratat” și în curând va fi „la fel de irelevant la un tweet vechi”, a spus Arnold Schwarzenegger despre președintele american, pe canalul său de YouTube.

Ministrul austriac al Muncii a demisionat după ce a fost acuzată de plagiat.

Medicul personal al Papei Francisc, Fabrizio Soccorsi, a murit infectat cu coronavirus.

Vladimir Putin şi Emmanuel Macron au avut o convorbire telefonică, înaintea unei întâlniri între liderii rus, azer şi armean privind conflictul din Nagorno-Karabah.

Se anunță vreme rea, în următoarele 10 zile, după ce dezintegrarea vortexului polar va aduce un val rece asupra Europei.

Și, potrivit unui studiu INS, bucureștenii s-au mutat în număr mare în Ilfov, în timp ce orașele industriale mici dispar treptat.