Negocierile pentru coaliția de guvernare continuă și astăzi. Barna si Orban nu se înțeleg la împărțit șefii pentru cele două camere ale parlamentului.

Carantina se prelungește în Popești Leordeni, Corbeanca, Dobroești, Mogoșoaia și Otopneni cu încă 7 zile. În schimb, Măgurele a scăpat de lockdown aseara, de la ora 22.

Iar de mâine, nu uita, că se prelungește și starea de alertă, din fericire, fără noi restricții.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Proaspăt aprobat de FDA, vaccinul Pfizer va ajunge luni în centrele de imunizare din SUA pentru a fi administrat cât mai rapid.

Au arătat cu degetul spre Colțescu, dar le-a venit rândul. UEFA a decis anchetarea echipei Bașakșehir pentru remarci rasiste la adresa arbitrilor români.

Protestele iau amploare în Franța din cauza unui proiect de lege care ar spori atribuțiile poliției. 100 de manifestanți au fost arestați.

Olanda a raportat 9000 de cazuri de Covid-19 în doar 24 de ore. Cel mai mare număr din ultimele două luni.

După câteva zile cu ploi, astăzi poți ieși la plimbare. Maxima zilei nu va depăși 6-7 grade.

13 i-a purtat ghinion lui Saddam Hussein, care a fost capturat în această zi, acum 17 ani. A fost președintele Irakului și poate cel mai de temut personaj al anilor 2000.

8 albume, 10 premii Grammy și o avere de peste 360 de milioane de dolari. Îți vorbesc despre Taylor Swift care astăzi împlinește 31 de ani.