FDA a dat undă verde pentru vaccinul experimental de la Moderna.

Iar azi, la ora 13 aflăm cum putem stoca cele 1,5 milioane de doze de vaccin antigripal care vor fi produse la Institutul Cantacuzino.

Îți spun și că anul acesta vrei să mănânci bine. Și mult. Un studiu pe consum îți spune că mai mult de jumătate din bugetul tău de sărbători se va duce pe mâncare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Timp de o lună, toţi oamenii care vor să vadă dacă sunt sau nu infectaţi cu noul coronavirus pot face testul gratuit, în Cehia.

Campania coincide cu un nou lockdown parţial, care începe mâine în Cehia. Restaurantele, barurile, hotelurile şi sălile de sport vor fi închise.

Îți spun și că Polonia intră din 28 decembrie în carantină națională. Se vor închide hotelurile, pârtiile de ski și mall-urile.

Spania e aproape să legalizeze eutanasia. Camera inferioară a Parlamentului a aprobat un proiect de lege care le va permite bolnavilor să își pună capăt vieții. Urmează să fie discutat în senat.

Azi, în 1979, ONU a adoptat Convenția care apară femeia împotriva discriminarii în domeniul politic, economic, social și cultural. România se alătură tratatului în ianuarie 1982.

Și tot azi, dar în 1992, ONU a adoptat Declaraţia cu privire la drepturile persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale, etnice, religioase şi lingvistice.

Cher își deschide sufletul într-un interviu pe CNN. Vorbește despre fiul său, care este transgender, despre Biden dar și despre revenirea regizorală.