• Guvernul trimite o aeronavă pentru a recupera cei 39 de români blocați în Africa de Sud, printre ei se află și jucătorii CSM Știința Baia Mare. După apariția variantei Omicron, toate zborurile din Africa de Sud spre Europa au fost anulate.
  • Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat că poți participa la ceremonia de 1 decembrie fără certificat verde, doar să respecți distanțarea și să porți mască. Green pass-ul va fi necesar doar pentru zona oficială.
  • Tot mai multe țări europene semnalează infectări cu noua tulpină sud africană. Printre ele se numără Danemarca, Australia, Olanda și Austria care au confirmat deja primele cazuri de infectări.
  • Grecia introduce noi restricţii pe fondul creșterii numărului de cazuri zilnice. De acum înainte, cine vrea să meargă la Biserică, are nevoie de un test COVID negativ.
  • Turismul mondial ar urma să piardă 2 mii de miliarde de dolari în 2021 din cauza pandemiei, anunță Organizaţia Mondială a Turismului. Estimarea vine pe fonul restricțiilor impuse pentru a face față unui vou val.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT