• Imunizarea prin vaccinare anti COVID-19 este de 5 ori mai durabilă decât imunizarea prin anticorpi naturali provocați în urma bolii. Îți confirmă asta un nou studiu CDC care arată și că eficacitatea vaccinului Pfizer scade după 3 luni de la administrare.
  • Purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Jen Psaki, are Covid-19. Ultima oară s-a întânit cu Joe Biden marți, miercuri era negativă și abia duminică i s-a pozitivat testul.
  • Cu ocazia Cop26, Organizația Meteorologică Internațională anunță că perioada 2015-2021 a fost cea mai caldă înregistrată vreodată. În primele nouă luni ale lui 2021, temperatura medie a crescut cu aproximativ +1,09°C faţă de nivelul dn perioada preindustrială.
  • Ludovic Orban iese la atac. Fostul președinte PNL spune că desemnarea lui Nicolae Ciucă pentru postul de premier este „un eşec garantat” care are consecinţe constituţionale. De asemenea, acesta îl critică dur pe Klaus Iohannis și spune că se va implica direct în suspendarea acestuia din funcție
  • Prințul Charles va cere „măsuri ca de război” în cadrul summitului COP26 pentru combaterea crizei climatice. „E nevoie de o campanie în stil militar pentru aranjarea puterea sectorului privat global, cu trilioane la dispoziție” este mesajul pe care îl va transmite acesta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?