• Vei avea nevoie de cea de-a 4-a doză de vaccin, mai repede decât ne-am fi așteptat, din cauza noii variante Omicron, spune Albert Bourla, CEO-ul Pfizer. Doza booster te protejează, în proporție 70-75%, împotriva Omicron, declară Agenția sanitară britanică.
  • Aproximativ 44 de mii de persoane au protestat în Austria din cauza restricțiilor. Și în centrul orașului Barcelona au avut loc manifestații. Cu toții cer să nu fie introduse pașapoartele Covid.
  • Bucureștiul este în top 10 mondial al timpului petrcut în trafic. 98 de ore petrece un bucureștean in trafic în ciuda pandemiei.
  • Vera Jurova, vicepreședitele Comisiei Europene, consideră că 2022 va fi un an important pentru justiție, când România poate îndeplini obiectivele din Mecanismul de Cooperare și Verificare. Acestea sunt concluziile discuției pe care le-a avut cu ministrul Cătălin Predoiu, la Bruxelles.
  • Este ultima zi a summitului G7. Mai marii lumii s-au întâlnit în acest weekend la Liverpool pentru a discuta despre un front unit împotriva agresiunii ruse asupra Ucrainei
  • Și pentru prima dată, capsula New Shepard, a miliardarului Jeff Bezos,. a fost ocupată la capacitate maximă pentru zborul în cosmos. La bordul rachetei s-au aflat șase oameni, printre care și fiica astronautului Alan Shepard, primul american care a ajuns în spațiu.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA