• Elevii de gimnaziu au avut cea mai scurtă vacanță de iarnă din ultimii ani. Ei se vor întoarce mâine în bănci pentru a recupera cele două săptămâni de vacanță forțată din luna noiembrie.
  • Europa a depăşit China în ceea ce priveşte crearea de startup-uri tech în valoare de cel puţin un miliard de dolari, conform unei analize care subliniază ascensiunea Europei.
  • Franța este a șasea țară din lume care trece de 10 milioane de infectări cu virusul sars-cov2 de la începutul pandemiei. Doar în ultimele 24 de ore, autoritățile franceze au raportat aproape 220 de mii de noi cazuri de infectare.
  • Și tot în Franța regulile de izolare a persoanelor pozitive COVID-19 şi a contactelor acestora, vor fi reduse de luni la jumătate pentru cei o schemă completă de vaccinare cu scopul de a proteja viaţa social-economică a ţării.
  • Turcia începe noul an cu majorări de prețuri. Inflația din Istambul ajuns la cel mai înalt nivel iar guvernul a majorat brusc prețurile la energia electrică și la gaze natrale la nivel național.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT