• Comisia Europeană va vota dacă aprobă sau nu vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Ieri, Agenția Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea vaccinului.
  • Azi de la ora 12 are loc o conferință susținută de Mugur Isărescu unde va fi prezentată bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei TeodoDOROIU care va intra în circulație de la 1 decembrie. Aceasta va fi prima bancnota pe care este prezentă o personalitate feminină.
  • Portugalia, una dintre cele mai vaccinate țări din lume, cu aproape 90% populație imunizată, declară stare de urgență și impune noi restricții pentru a stopa creșterea bruscă a cazurilor de COVID-19.
  • Între timp, pentru România este mai importantă vaccinarea celor neimunizați, nu administrarea dozei booster, spune noul ministru al sănătății Alexandru Rafila. Administrarea celei de-a treia doze de ser anti-COVID este importantă mai ales pentru ţările cu o acoperire vaccinală de 70 – 80%.
  • Aplicația Check DCC, cu care este verificat certificatul verde, trebuie actualizată dacă folosești un dispozitiv cu sistem de operare Android.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN