• De luni, 68% dintre școli încep cursurile în format fizic. Pe primele locuri în topul județelor se află Dolj, Vâlcea și Dâmbovița.
  • De la miezul nopții, Ungaria, Cehia și Danemarca au intrat pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic. Statele Unite au trecut pe lista galbenă, în timp ce Israelul a fost trecut pe cea verde.
  • Costa Rica devine prima țară din lume în care vaccinarea devine obligatorie pentru copiii sub 12 ani. În cadrul acordului încheiat cu Pfizer, Costa Rica va primi 3,5 milioane de doze, dintre care 1,5 milioane vor fi rezervate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.
  • Arheologii care lucrează în situl oraşului antic Pompei au anunţat că au scos la iveală rămăşiţele unei „camere a sclavilor”, într-o vilă romană distrusă de erupţia Vezuviului de acum aproape 2.000 de ani.
  • Mii de persoane s-au adunat în marile orașe din Polonia pentru manifestații împotriva legislației anti-avort. Asta după ce s-a aflat că o femeie însărcinată a murit în spital pentru că medicii i-au refuzat avortul.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII