TRANSPORT GRATIS PENTRU ELEVI. Legea privind transportul gratuit al elevilor a fost promulgată de Klaus Iohannis.
CUTREMUR DE GROAZĂ. Cel puţin 22(două)de persoane au murit în Turcia, iar alte două în Grecia, în urma cutremurului produs vineri în Marea Egee, anunţă autorităţile din ambele ţări.
UE SARE ÎN AJUTOR. UE este pregătită să ofere asistenţă Greciei şi Turciei după cutremurul de ieri,spune Ursula von der Leyen.
„LANȚUL MEMORIEI”. Un lanţ uman s-a format, vineri seară, de la Clubul Colectiv până la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a marca împlinirea a cinci ani de la tragedie.
TRIST DAR ADEVĂRAT. Între doi şi 3,5% dintre angajaţii români şi-au pierdut locul de muncă în al doilea trimes-tru al anului 2020, conform statisticilor Eurostat.
VIITORUL PREȘEDINTE PE HOLD. Americanii și noi toți, am putea afla cine este noul preşedinte după 3 noiembrie.Presa americană prognozează că numărul mare de voturi aniticipate vor prelungi numărătoarea.
RONALDO S-A VINDECAT DE COVID. Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus și poate reveni pe teren ,anunță clubul Juventus Torino.
MIAMI TESTEAZĂ AERUL EXPIRAT. Universitatea din Miami testează pe un grup de studenţi o nouă metodă de testare a virusului SARS-COv-2,prin analiza particulelor expirate în aer.
PLAYLIST SINISTRU DE HALLOWEEN. NASA lansează un playlist sinistru(asa l-au numit ei) cu sunete din spațiu pentru Halloween.Playlist-ul conține cutremure de pe marte,Calea Lactee si vârtejuri de gaze de pe Jupiter.
TRICK OR TREAT. Si astăzi este Halloween-ul, o sărbătoare de origine celtică și de altfel una dintre cele mai vechi sărbători din lume.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ