• Guvernul se reunește azi pentru a pune la punct forma bugetului. Pe masă sunt ordonanțele de urgență pentru pensii și alocații. Dacă partidele ajung la un consens, pe 23 decembrie bugetul pe 2022 va putea trece prin Parlament.
  • Numărul cazurilor de Omicron a ajuns la 2.127 și au fost confirmate deja în 25 de state din UE anunță ECDC. Cele mai afectate țări sunt Norvegia, Danemarca, Belgia, Germania, Franța, Suedia, Portugalia și Spania. România a rămas deocamdată la 8 cazuri confirmate de Omicron.
  • Paxlovid” te apără de formele grave de covid. Pastila reduce cu 90% riscul de spitalizare și decesul persoanelor cu risc crescut, dacă e administrată în primele zile de la apariția simptomelor, anunță compania Pfizer.
  • Curtea de Justiție a Uniunii Europene a decis că părinții de același sex și copiii lor trebuie să fie recunoscuți ca familie în toate statele membre.
  • Marie Britanie a eliminat în acestă dimineață toate statelele de pe lista roșie.Guvernul spune că măsura nu mai este eficientă acum că omicron s-a răspândit deja în foarte multe state, în schimb, menținerea restricțiilor de călătorie aduce pierderi mari companiilor aeriene.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT