• Biroul Politic al PNL a decis aseară să meargă la negocieri cu PSD. 48 de membri au votat pentru această decizie, iar 22 împotrivă. Ludovic Orban a spus că alianța este o sinucidere politică.
  • Sorin Cîmpeanu vine cu o nouă propunere. În localitățile unde rata de infectare este mai mică de 3 la mie, elevii se pot întoarce fizic la ore fără să mai conteze procentul profesorilor vaccinați.
  • Delegația OMS care a venit în România să analizeze evoluția pandemiei, spune că cetățenii trebuie să se vaccineze ca să nu mai aglomereze spitalele. OMS este gata să ofere asistență dacă Guvernul nostru decide introducerea obligativității certificatului verde.
  • Preţurile gazelor din Europa au crescut din nou după ce Rusia nu a dat semne că va mări livrările, în ciuda promisiunilor lui Vladimir Putin. Preţul de referinţă european a crescut cu până la 10%, la peste 80 de euro pe megawat oră.
  • Premierul Boris Johnson iar a stârnit furia presei din Marea Britanie după ce a fost filmat pe holurile unui spital pe care l-a vizitat fără să poarte mască. Infecțiile din Marea Britanie au crescut mult: doar în Westminister au fost confirmate în ultima lună 114 de persoane.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS