În juriul de astăzi: Adrian Bogdan, Felix Damian și avocatul Adian Cuculis

  • „Vara asta fac tot ce-mi trece prin cap” – pentru că acesta e refrenul preferat al lor, companiille aeriene trebuie să se caute pe card – 10 milioane de euro sunt despăgubirile pe care trebuie să le plătească pentru aproape 100.000 de români care au făcut reclamații la Protectia Consumatorului.
  • Zi mare pentru Suedia și Finlanda. Azi au semnat protocoalele de aderare la NATO. Totuși, până la aderarea propriu-zisă, ele nu au toate drepturile. Dacă un alt stat le atacă, NATO nu e obligată să le apere.
  • Lăsați copiii să vină la filme! Dar nu oricum! Spectatorii de la noua senzatie din box-office „Minions: The Rise of Gru” – fac reclamatii. „Ajung prea multi nebuni care fac tot felul de trăsnai prin sală”. In 4 zile filmul a adunat 130 de milioane de dolari.
  • România a câștigat azi primul titlu european la turneul de juniori organizat la Otopeni, la ștafeta de 4×100 de metri liber. David Popovici e vedeta echipei.
  • Părinți, voi stați atenți! Copiii fac lucruri trăsnite cu mobilul în mână. Cel mai vorbăreț copil din România le-a adus părinților un cadou: factură de 15.000 de euro.
  • Crucile lui Arafat sunt pistol cu apă. A apărut o nouă metodă prin care să se încece mai puțini oameni pe plaje. Camerele web cu inteligență artificială care ii avertizează pe salvamari că turiștii sunt in pericol.
  • E nouă, e spațioasă și are un motor puternic, dar te-ai gândit dacă ai loc să faci sex în ea? Criteriul despre care nimeni nu vorbește când își cumpără mașină: azi la STIU – topul mașinlor perfecte pentru sex.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT