• Dacă nu mai merg copiii în parc, să vină parcul la copii! E un proiect care îmbină educația cu sănătatea si cu urbanismul – care vine culmea din Marea Britanie, unde e plin de parcuri. Orice om ar trebui să locuiască la cel mult 15 minute de un spațiu verde.
  • Gata, roboții nu mai au nevoie de noi ca să aibă cu cine vorbi – pot să vorbească între ei și nu doar prin coduri de programare. Cercetătorii din Geneva au reușit să facă dintr-un simplu laptop o rețea neuronală pe care inteligențele artificiale o foloseste pentru comunicare.
  • America se separă tot mai mult în două falii. Duminica Paștelui – adică ieri, 31 martie, a devenit Ziua Vizibilității Transsexualilor. Învierea Domnului poate însemna și căderea domnului Biden în sondajele din America. Republicanii il consideră anti-creștin.
  • Avem IT-iști de ne enervează! Sau il enervează pe Ciolacu, cel care le-a tăiat din avantajele pe care le aveau la salarii. România e prima in Europa si pe 6 in lume la numărul de IT-isti per capita. E raportul agenției guvernamentale americane International Trade Administration – cea care spune că peste 6 ani, economia noastra digitală poate valora 52 de miliarde de dolari – adică 10% din PIB – care va crește si el de la 360 de miliarde cât e in prezent.
  • Te doare capul când auzi asta: Cine știe de unde pot veni depresiile? O cauză o știm deja si nu ne-am fi așteptat la ea. O infecție cu un anumit virus în timpul copilăriei poate declanșa depresia mai târziu în viață. E un virus al herpesului care se află în majoritatea dintre noi.
  • Și codul postărilor în social media desființează scopul inital al rețelelor sociale – nu mai e vorba de a te ințelege, ci de cum să… minți mai tare: ca să poți să ai succes mai mare la intâlniri chiar cu prețul de a renunța la cel sau cea care e acum lângă tine. Nici cu angajatorii tăi nu vei mai fi sincer.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA