• Să ne știe toată lumea! Brand-urile românești vor străluci în Time Square New York până la anul …și la mulți ani. De azi, timp de un an, în fiecare zi, 8 firme românești vor fi prezente pe poate cel mai cunoscut panou publicitar din lume. Proiectul este deschis și brandurilor internaționale care doresc să transmită un mesaj despre valorile românești.
  • Roboții sunt pe cale să ne salveze mințile. Oamenii de știință au reușit să facă roboți microscopici pe care vor să îi folosească ca să trateze Alzheimer-ul. Roboții pot fi făcuți din propriile celule ale pacienților și au reușit deja să repare țesut nervos deteriorat.
  • Musk mai primește o lovitură, de data asta de la Comisia Europeană care s-a înțeles cu Meta și le dă voie americanilor să lanseze Threads și în Europa. Platforma care îi face concurența lui X va câștiga 40 de milioane de utilizatori după lansarea în Europa.
  • Să crești mare, România! Tu și copiii tăi! Suntem pe ultimul loc din Uniunea Europeană la șase din șapte categorii de evaluare a sisteului de educație.
  • Azi a fost cea mai scurtă paradă de 1 decembrie de la revolutie incoace. Desi pilotii nostri au etalat avioane de vânătoare F-16 din 3 țări, și ca materiale suntem mai dotați mai bine ca oricând, petrecerea a trebuit să țină puțin. Există o explicație: Iohannis a trebuit să plece la Dubai și era păcat…
  • Americanii au liber la TikTok. Judecatorii au hotarat legea din statul Montana care interzicea aplicatia chinezeasca nu este constitutionala. Legea urma sa intre in vigoare de 1 ianuare, iar magazinele de aplicatii ar fi trebuie sa nu ii mai lase pe locuitorii statului montana sa descarce TikTok.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?